Aktuella Erbjudanden

Fotograferingserbjudanden och rabatter

Under en del evenemang och tillställningar samt under perioder då det är vanligt att folk söker fotograf (t.ex sommar = bröllopsfotografering) så försöker jag ge någonting tillbaka till bokade kunder iform av rabatter eller erbjudanden som passar bra för mina kunder.

Här nedanför kan du se dem rabatter och erbjudanden som är aktuella för tillfället.

Insamling för Rosa Bandet
Vinn en gratis bröllopsfotografering

Vinn en gratis bröllopsfotografering

Året närmar sig sitt slut och vi på MikaelFoto känner oss extra generösa! Vill du vinna en bröllopsfotografering inom Stockholms län som bokas 2020? Det du behöver göra är att gilla och följ vår sida, dela inlägget och motivera varför just du ska vinna!
Den motiveringen som fått flest likes i orginalinlägget 1/1-20 klockan 11:00 kommer utses som vinnare!

Vi önskar alla stort lycka till!

Gå till vår facebooksida för att delta

Tävlingen är på inget sätt sponsrad av, rekommenderad av, adminstrerad av eller associerad med Facebook. Genom att delta i tävlingen samtycker du till att fria MikaelFoto och Facebook från alla skador, förluster, krav eller ansvar som följer av ditt deltagande, eller oförmåga att delta, i tävlingen. MikaelFoto är inte ansvarig för eventuella tekniska fel eller andra fel i hård-/mjukvara eller liknande som kan inträffa under tävlingen. (Vinsten är en bröllopsfotografering i Stockholms län i upp till 2 timmar. Det ingår även redigering av utvalda bilder samt dessa i digital upplaga. Genom att delta i tävlingen godkänner du att MikaelFoto marknadsför era bilder i alla sina digitala kanaler)

Folkets Kort Rabatt
Folkets Kort Rabatt

Folkets Kort Rabatt

Just nu erbjuder jag er med FolketsKort väldigt bra rabatter på bröllopsfotograferingar.

Alla hjärtansdag rabatt 2017
Alla hjärtansdag rabatt

Alla hjärtansdag rabatt 2017

Priderabatt i regnbågens tecken
Priderabatt 2016

Prideerbjudande 2016